Logo Nomatlas

Wordpress

Kies voor het gebruiksvriendelijke CMS waar jij zelf gemakkelijk aanpassingen in kan maken, elementen kan toevoegen en zelf het beheer kan doen.

Contact

Development

Een super snelle website door middel van handgeschreven code. Kom hoger in google en kies voor een helemaal gepersonaliseerde website.

Design

Bij een website komt natuurlijk meer kijken dan alleen development. Wij maken een gepersonaliseerd design voor jouw bedrijf. Je huissstijl is cruciaal voor je klanten om je bedrijf te herkennen.

Content Creation

Vul je website en social media met origenele en aansprekende content om interactie met je klanten te verhogen. Wij komen op locatie en zorgen voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf.

Een professionele Wordpress Website laten maken

Als bedrijf of merk kun je vandaag de dag niet meer zonder website. De meeste bedrijven kiezen ervoor om een Wordpress website te laten maken en daar zijn verschillende redenen voor. Wordpress is het meest gebruiksvriendelijke CMS-systeem op de markt, zowel beginners als gevorderden kunnen ermee werken. Dat is natuurlijk superhandig als je jouw website graag zelf wilt kunnen onderhouden!

Waarom een Wordpress website laten maken?

We kunnen je een oneindige lijst met redenen geven om te kiezen voor een Wordpress website, maar we zullen het even bij de belangrijkste redenen houden. Ten eerste zijn de kosten voor het laten ontwikkelen van een Wordpress website een stuk lager dan de kosten voor het laten opzetten van een Custom CMS. Het is dus ook laagdrempeliger voor kleine of startende ondernemingen. Het open source karakter van Wordpress zorgt er daarnaast voor dat je na de oplevering van de website niet meer afhankelijk bent van de webdeveloper. Momenteel draait meer dan een derde van alle websites op het internet op Wordpress. Ten slotte biedt het CMS-systeem een hoop mogelijkheden op het gebied van plugins en het koppelen van API’s. Je kunt dus alle kanten op met een Wordpress website!

Onze werkwijze

Om te beginnen is het natuurlijk belangrijk voor ons om een goed beeld te hebben van jouw bedrijf of merk en het doel dat jij voor ogen hebt met de nieuwe website. Tijdens een kick-off gesprek gaan wij dit met jou bespreken en stellen we zoveel mogelijk vragen zodat we zeker weten dat onze neuzen dezelfde kant op staan. Daarna gaan wij aan de slag met de creatie en het design van jouw Wordpress website en kiezen we samen met jou een geschikt ontwerp. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwikkelen van de website op basis van het gekozen concept. Ten slotte testen we alles nog even goed voordat de website echt online gaat.

online meeting mogelijkheid
wordpress website van camperwindows.nl

Na een gouden tip kwamen we uit bij Nomatlas, voor de aankoop van onze nieuwe website. We zijn ontzettend tevreden over de dienstverlening; deze was erg persoonlijk en zeer kundig. Onze website was in no-time klaar. Tussendoor kregen we updates en zijn nauw betrokken geweest bij het proces door Michel. Wij raden dit bedrijf zeker aan!

Wij werken met:

Wordpress

Divi

commerce

HTML

CSS

Java Script