Navigeer door mijn digitale verhalen.

Ik heb veel verschillende web-applicaties gemaakt en aan meegewerkt. Hieronder deel ik trots een aantal van deze applicaties met je.

 • The Island & Block013

  Twee websites met vergelijkbare interfaces en functies die beide efficiënt worden onderhouden dankzij het gebruik van een Headless-WordPress-CMS,

  The Island

 • finetattooworks

  Een website voor een tattooshop, gecreëerd met behulp van Astro.build en Vue.js, die de artistieke essentie en vakmanschap van de shop weerspiegelt.

  finetattooworks.nl

 • FIKS DA

  Een website met uitgebreide animaties is een effectieve manier om de aandacht van bezoekers te trekken en te behouden. Het kan helpen om complexe informatie visueel aantrekkelijk en begrijpelijk te maken en zo de gebruikerservaring te verbeteren.

  fiks.online

 • Camperwindows

  Momenteel in onderhoudt, Een website voor een custom camper bouwer, ontwikkeld met behulp van WordPress, die de unieke ontwerpen en vakmanschap van de bouwer tot leven brengt en potentiële klanten inspireert om hun droomcamper te realiseren.

  camperwindows.nl

 • Micky Jooren Visagie Opleidingen

  Een website met een custom CMS die niet alleen is ontworpen om op te vallen, maar ook met de focus op de ultieme gebruikerservaring.

  Visagie-opleidingen.nl

 • FVL Schilderwerken

  Een professionele WordPress-website die een sterke online aanwezigheid biedt.

  fvlschilderwerken.nl

 • Acupunctuur Nieuwlands

  Een op maat gemaakte Astro.build-website gecreëerd voor een acupunctuurpraktijk, met een vlekkeloze en razendsnelle performance, waardoor de gebruikerservaring naar een hoger niveau wordt getild.

  acupunctuurpraktijknieuwlands.nl/

Van aspirant naar succes: Mijn reis als webdeveloper

Ik blijf mezelf graag onderwijzen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën, zodat ik altijd innovatieve en up-to-date oplossingen kan bieden.