Ik ben Michel Nieuwlands, een creatieve front-end developer.

Ik ben een front-end developer met ruime ervaring in HTML, CSS, PHP, JavaScript, VUE en Astro. Als afgestudeerd designer weet ik hoe belangrijk het is om de juiste balans te vinden tussen esthetiek en functionaliteit en ik pas deze skill dan ook toe in mijn development proces.

Mijn sterke punten zijn projectmanagement en heldere communicatie. Ik hecht er veel waarde aan om duidelijk te communiceren met mijn klanten, om ervoor te zorgen dat projecten op tijd en binnen het budget worden opgeleverd. Door mijn uitstekende projectmanagementvaardigheden kan ik projecten van concept tot voltooiing leiden.

Met een constante drang om te blijven leren en mezelf uit te dagen met de nieuwste technologieën, blijf ik altijd up-to-date met de laatste trends en ontwikkelingen in de front-end development industrie.

Als freelance front-end developer bied ik mijn diensten aan aan verschillende klanten, variërend van kleine startups tot grote bedrijven. Met mijn uitgebreide kennis en expertise in het vakgebied weet ik elk project tot een succes te maken.