Michel Nieuwlands

Ik ben Michel Nieuwlands, een creatieve WordPress developer.

Ik ben een WordPress Developer met uitgebreide expertise in het bouwen van dynamische en responsieve websites, heb ik een solide achtergrond in HTML, CSS, PHP, ACF, JavaScript, VUE en Astro. Met meerdere jaren ervaring in het ontwikkelen en aanpassen van websites binnen het WordPress-ecosysteem, ben ik bedreven in het creëren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan zowel de technische vereisten als de visuele esthetiek.

Mijn sterke punten omvatten een proactieve benadering van probleemoplossing, grondig onderzoek en een gedrevenheid om voortdurend te leren en te groeien in mijn vakgebied. Ik ben bedreven in projectmanagement, waarbij ik effectief prioriteiten stel, deadlines beheer en projecten soepel en tijdig voltooi. Mijn vermogen om helder te communiceren, zowel binnen het team als met belanghebbenden, heeft mij geholpen om complexe technische concepten op een begrijpelijke manier uit te leggen.

Als enthousiaste teamspeler ben ik diep overtuigd van de kracht van samenwerking en kennisdeling om gezamenlijke doelstellingen te behalen.

Een Glimp van Mijn Passies buiten de Code

Naast mijn passie voor webontwikkeling ben ik graag actief bezig! In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de golven, surfen is mijn ontsnapping uit de dagelijkse routine. De sensatie van op de golven te rijden en één te worden met de kracht van de oceaan brengt me een gevoel van vrijheid en rust.

Boulderen is een passie die mijn fysieke en mentale kracht uitdaagt. Het oplossen van de problemen die elke klimroute met zich meebrengt, vereist niet alleen kracht, maar ook strategie en doorzettingsvermogen. Het verkennen van nieuwe klimroutes geeft me een gevoel van voldoening en de mogelijkheid om mijn grenzen te verleggen.

Driften is mijn uitlaatklep voor adrenaline. Het is een sport die concentratie en beheersing vereist, waarbij elke bocht een nieuwe uitdaging vormt die ik met plezier aanga.

Muziek maken is mijn creatieve ontsnapping. Met mijn gitaar, piano en stem kan ik emoties uitdrukken en mijn gedachten vertalen naar melodieën. Ook als DJ vind ik vreugde in het mixen van verschillende beats en het creëren van een sfeer waar mensen van kunnen genieten. Het is een manier om mijn creativiteit te uiten en een harmonieus evenwicht te vinden tussen technologie en muziek.