Logo Nomatlas

Web development

Haal het meeste uit je online visitekaartje en laat een website op maat maken voor de beste performance!

Contact

Development

Een super snelle website door middel van handgeschreven code. Kom hoger in google en kies voor een helemaal gepersonaliseerde website.

Design

Bij een website komt natuurlijk meer kijken dan alleen development. Wij maken een gepersonaliseerd design voor jouw bedrijf. Je huissstijl is cruciaal voor je klanten om je bedrijf te herkennen.

Content Creation

Vul je website en social media met origenele en aansprekende content om interactie met je klanten te verhogen. Wij komen op locatie en zorgen voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf.

Een website op maat laten maken

Als je een website voor jouw bedrijf of merk wil die net wat unieker is dan een Wordpress website en die wat meer functionaliteiten heeft, kun je kiezen voor een website op maat. De mogelijkheden van een website op maat zijn uitgebreider dan die van een standaard Wordpress website. Je bent niet gebonden aan bestaande lay-outs en kunt dus echt iets laten ontwikkelen dat naadloos aansluit op jouw merk en huisstijl!

De voordelen van een website op maat

Het ontwikkelen van een maatwerk website neemt natuurlijk meer tijd in beslag dan het opzetten van een Wordpress website. Vaak zijn er daarom ook hogere kosten aan verbonden, maar maatwerk heeft ook veel voordelen ten opzichte van een standaard Wordpress website. Bij het ontwikkelen van een Wordpress website ben je gebonden aan de lay-outs en mogelijkheden die het CMS- systeem te bieden heeft. Als je een website vanaf de grond op laat bouwen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Er is dus meer creatieve vrijheid en de website kan beter afgestemd worden op jouw merk of bedrijf en de bestaande huisstijl. Daarnaast kan de website makkelijk met het bedrijf of merk meegroeien, aangezien je niet gebonden bent aan vaste templates.

Maatwerk, maar toch zelf te beheren

Wat vaak als nadeel wordt genoemd van een custom website, is dat het beheer ingewikkeld is en dat je dus afhankelijk blijft van de developer. Wij zorgen altijd voor een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk CMS-systeem, zodat je jouw website eenvoudig zelf kunt beheren na de oplevering. Daarnaast is iedere website die wij opleveren voorzien van een responsive design, zodat hij op ieder apparaat goed wordt weergegeven. Het design past zich dan aan naar de afmetingen van het scherm waarop het wordt bekeken, of dit nu een computer, telefoon of tablet is. Hierdoor is de website ook meteen beter vindbaar in Google.

Meer weten over het laten maken van een website op maat? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden graag al jouw vragen!

Een costum cms voor je website
Development Micky Jooren visagie opleiding website

Nomatlas is een fijn bedrijf om mee samen te werken, ze zijn snel, meedenkend, hebben verstand van zaken en zijn prettig in de omgang. Kortom een goed professioneel team. Ze hebben mijn website ontworpen en gebouwd en verzorgen mijn webshop. Fijn om alles bij 1 bedrijf te hebben. Echt een aanrader!!

Wij werken met:

HTML

CSS

Java Script

VUE

SQL