Nomatlas bultrug walvis logo

Design

Een super snelle website door middel van handgeschreven code. Kom hoger in google en kies voor een helemaal gepersonaliseerde website.

Contact us

Development

Bij een website komt natuurlijk meer kijken dan alleen development. Wij maken een gepersonaliseerd design voor jouw bedrijf. Je huissstijl is cruciaal voor je klanten om je bedrijf te herkennen.

Design

Bij een website komt natuurlijk meer kijken dan alleen development. Wij maken een gepersonaliseerd design voor jouw bedrijf. Je huissstijl is cruciaal voor je klanten om je bedrijf te herkennen.

Content Creation

Vul je website en social media met origenele en aansprekende content om interactie met je klanten te verhogen. Wij komen op locatie en zorgen voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf.

Van een logo of een stylesheet tot een hele nieuwe huisstijl

Een professioneel ontwikkelde, responsive website hebben betekent nog niet meteen dat hij opvalt bij potentiële klanten. Dit is waar het grafische design aan bod komt. Dan hebben we het natuurlijk over het logo van een bedrijf, maar ook de hele huisstijl die goed terug moet komen op de website en herkenbaar genoeg moet zijn. Ook daar helpen wij je graag bij!

webdesign highlights

Een goede huisstijl

De huisstijl van een bedrijf of merk omvat veel meer dan alleen de naam en het logo. Het is een belangrijk middel voor het versterken van de identiteit van jouw merk. Het is dus ook erg belangrijk dat die huisstijl in alle communicatie vanuit jouw bedrijf terugkomt. Denk bijvoorbeeld aan de website, social media pagina’s en advertenties. De huisstijl moet ook kloppen in combinatie met het logo en de bedrijfsnaam. Consistentie is hierin erg belangrijk. Voordat wij aan de slag gaan met een nieuwe huisstijl voor jouw merk of bedrijf gaan we met jou in gesprek zodat we een goed beeld hebben bij het product of de dienst die jij aanbiedt en wat je wil uitstralen als merk. Welke emotie je bij potentiële klanten wil oproepen.

Logo-laten-designen

Het zit hem in de details

De belangrijkste onderdelen van een huisstijl zijn de details, de subtiele verwijzingen, bepaalde kleuren of vormen die terugkomen. Voor een creatieveling is er niets leuker dan het ontwerpen van een nieuwe huisstijl, omdat je optimaal de kans krijgt om out of the box te denken. Alle elementen moeten een geheel vormen, maar ook afzonderlijk van elkaar een sterke indruk achterlaten. Deze uitdaging gaan wij graag aan! Als wij een huisstijl voor jouw bedrijf of merk ontwikkelen, gooien we je daarna niet in het diepe. Je krijgt van ons een huisstijl handboek mee zodat deze stijl consequent doorgevoerd kan worden, ook door nieuwe medewerkers of externen.

webdesign

Meer dan tevreden over de afgenomen dienst! De webshop stond snel, gedesigned met foto's en teksten. Ik word altijd goed te woord gestaan als ik vragen heb en word nog steeds online of op locatie geholpen!

Het webdesign van Degoedkoopstefietsenwinkel.nl

Wij werken met:

adobe-photoshop

Photoshop

adobe-illustrator

Illustrator

adobe-indesign

Indesign

adobe-premiere

Premiere

adobe-xd

Xd

Google